Categories: Nieuws

Tim den Hartog

Delen

Verstandig Duurzaam Laden: Zonne-energie en Efficiëntie

Bij Den Hartog Charging hebben we onlangs weer een mooi project afgerond dat duurzame energie en mobiliteit belichaamt. Dit project omvatte de levering en installatie van AC-laders voor personenvervoer en DC-laders voor zwaar vervoer. Wat dit project nog slimmer maakt, is de integratie van zonne-energie en efficiënte software.

Wat we hebben gedaan, is deze zonnepanelen slim gekoppeld aan de laders. Hierdoor wordt de elektriciteit die door de laders wordt gebruikt, grotendeels vergroend dankzij de zon. Kortom, elektrische voertuigen worden nu zoveel als mogelijk gevoed door zonne-energie.

Onze slimme software optimaliseert het energiebeheer door de stroomtoevoer uit het net automatisch af te stemmen op de beschikbare zonne-energie en de vraag van voertuigen. Dit zorgt voor efficiënt energiegebruik en minimaliseert verspilling.

Dit project is niet alleen duurzaam, maar ook praktisch dankzij de handige extra functies die Den Hartog Charging biedt, zoals laadpassen, transactieregistratie en de duidelijke verrekeningen van die transacties.

Dit project is een voorbeeld van hoe nieuwe en duurzame technologieën de toekomst vormgeven, en het laat zien dat duurzame mobiliteit misschein ook wel binnen handbereik ligt voor uw bedrijf. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag op weg naar een groenere toekomst

Leave A Comment

Related Posts