Wij bruisen van energie

Den Hartog Charging in een notendop

Den Hartog Charging is een initiatief van Den Hartog. Den Hartog levert energie aan de Nederlandse markt in de vorm van biobrandstoffen, smeermiddelen en brandstoffen. Den Hartog werkt naar 100% fossielvrij en haalt circulaire olie uit plastic afval. Al meer dan 70 jaar zijn we een begrip in de markt. Bij Den Hartog geloven we dat vooruitgang vooral een kwestie van duurzame energie is. Den Hartog Charging is ons antwoord op de groeiende behoefte aan meer duurzame oplossingen voor e-mobiliteit.

Energiepartner voor de toekomst

Kies je voor Den Hartog Charging? Dan kies je voor een innovatieve speler op het gebied van mobiliteit. Een partner die nadenkt over de toekomst.

Wij zoeken actief naar oplossingen voor elektriciteitsnetten die op steeds meer plekken vol zitten (congestie) waardoor nieuwe zonne-energie-installaties lastig aan te sluiten zijn. Onze innovaties gaan verder dan laadpalen. Denk aan smart-charging met loadbalancing en laden op de zon.

Den Hartog Charging gelooft in de combinatie van ondernemerschap en innovatieve technologie op het gebied van elektrische laadoplossingen (management).

Onze werkwijze

Laadpaal installeren? Zo geregeld.

Je gaat een laadpaal installeren? Welke laadoplossing je ook kiest: slim laden begint met slim installeren. Wij ontzorgen je met: beheer en onderhoud (24/7 beschikbaar), jaarlijks preventief onderhoud, telefonisch eerstelijnssupport en technische ondersteuning door onze installatiepartner en laadpaalfabrikant.

Ook kan je bij Den Hartog Charging rekenen op:
  • Engineering advies voor de installatie
  • Tijdige aanvraag voor je netwerkaansluiting
  • Meetrapporten over je vermogen en piekbelasting
  • Master/Slave principe om kosten te besparen
  • Uitsluitend laadpalen met een MID-meter (voor verrekening eMSP)
  • Installeren conform NEN 1010 en 3410

Den Hartog Charging wil graag unieke elektrische laadoplossingen (diensten) creëren met als doel om klanten te prikkelen en verwonderen.

Ontdek meer over onze

Laadoplossingen

Ontdek meer over onze

Laadpas