Categories: Nieuws

Tim den Hartog

Delen

Transport van asfalt met 0% emissie!

Drie-eenheid laadoplossing

Den Hartog Charging heeft een laadoplossing gerealiseerd voor elektrische vrachtwagens van Gebr. Van der Lee. Afgelopen week heeft Gebr. Van der Lee een Volvo 6×2 multitrekker met PTO – 50 ton – tandemas als één van de eersten in Nederland in gebruik genomen.

Om de accu van de e-truck vol te laden heeft Den Hartog Charging de vraag gekregen om een optimale oplossing te bedenken. Uiteindelijk is dat een combinatie geworden van:

  • Laadinfra
  • Installatie
  • Energie Management Systeem & Software

Deze drie onderdelen zijn van groot belang in de totaaloplossing.

Bemeten groene opwek

Gebr. Van der Lee had al een mooi aantal zonnepanelen geïnstalleerd op de daken van de asfaltcentrale. Wij hebben er, in combinatie met Batenburg Installatietechniek, voor gezorgd dat deze zonneopwek secuur wordt gemeten en dat zo kan worden aangetoond dat er groene stroom in de auto is gegaan, dit biedt een hoop voordelen.

AC laders

De software die door Den Hartog wordt gebruikt is compatibel met, zo goed als, alle laders. Den Hartog heeft er dus ook meteen voor gezorgd dat alle, ook al eerder geplaatste AC laders op meerdere vestigingen, netjes in één overzicht/portaal komen te staan. Zo is al het verbruik inzichtelijk.

Ook interesse in een optimale totaaloplossing op het gebied van laadinfra? Zoek zeker even contact met ons op.

Leave A Comment

Related Posts