Categories: Nieuws

Tim den Hartog

Delen

Een Stap Voorwaarts naar Duurzame Mobiliteit: Den Hartog Charging en de Alfen Twin 5 Plus

In een wereld waarin duurzaamheid steeds meer centraal staat, is belangrijke regelgeving nodig om de overgang naar een schonere toekomst te bevorderen. Een van deze cruciale regelgevingen is de AFIR, oftewel de verordening infrastructuur voor alternatieve brandstoffen. Maar wat houdt deze regelgeving precies in en hoe draagt Den Hartog Charging bij aan deze belangrijke stap voorwaarts?

De AFIR: een nieuwe norm voor duurzame mobiliteit

De AFIR is een initiatief van de Europese Unie dat tot doel heeft voldoende laad- en tankinfrastructuur te bieden voor voertuigen die gebruikmaken van alternatieve brandstoffen. Deze regelgeving is van cruciaal belang om de overgang naar elektrische voertuigen en andere milieuvriendelijke transportopties te versnellen. Door te zorgen voor voldoende oplaad- en tankmogelijkheden, wil de AFIR de zorgen over een beperkte actieradius wegnemen en de adoptie van groenere transportopties stimuleren.

Den Hartog Charging: vooroplopen in duurzame mobiliteit

Als pionier op het gebied van duurzame mobiliteit heeft Den Hartog Charging altijd gestreefd naar innovatie en vooruitgang. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we een van de eerste CPO zijn die de Alfen Twin 5 Plus laadpalen hebben ingekocht. Waarom hebben we voor deze specifieke laadpalen gekozen?

Transparantie in prijzen en betaalmogelijkheden voor iedereen

Een van de belangrijkste redenen voor onze keuze voor de Alfen Twin 5 Plus is de mogelijkheid om transparante en open prijzen aan te bieden, evenals betaalmogelijkheden voor iedereen. Volgens de AFIR is het essentieel dat consumenten duidelijke informatie hebben over de prijzen van laad- en tankdiensten vóór het starten van de sessie. Met de Alfen Twin 5 Plus kunnen we deze transparantie bieden, zodat onze klanten altijd weten waar ze aan toe zijn.

Een stap in de richting van een schonere toekomst

Door te kiezen voor de Alfen Twin 5 Plus en te voldoen aan AFIR in het publieke domein, zet Den Hartog Charging een belangrijke stap in de richting van een schonere toekomst. Dit type lader kenmerkt zich namelijk door een vernieuwd design met een HD led-kleurendisplay, betaling via dynamische QR-code is daardoor ook mogelijk!

Met transparante prijzen, betaalmogelijkheden voor iedereen en hoogwaardige laadinfrastructuur willen we een verschil maken voor mobiliteit, milieu en voor de komende generaties.

Leave A Comment

Related Posts