Categories: Nieuws

Patrick Noordzij

Delen

Bij Van der Sluis Transport, een familiebedrijf van de derde generatie, heeft Den Hartog Charging met trots een laadplein voor vrachtwagens geïnstalleerd. Dit project markeert een belangrijke stap in de elektrificatie van transport en biedt zowel het bedrijf als de regio duurzame oplaadmogelijkheden.

Samenwerking Den Hartog – Batenburg

Den Hartog, oorspronkelijk bekend als brandstoffenleverancier, heeft een succesvolle transitie gemaakt naar een allround energiepartner. “Wij bieden complete oplossingen voor elektrificatie, van laadpalen en elektrotechnische installaties tot software en de totale afhandeling.” zegt Tim den Hartog. Techniek is niet de corebusiness van Den Hartog, daarom werd er gezocht naar een betrouwbare partner met expertise in hoogwaardige laadoplossingen, in Batenburg Installatietechniek werd deze partner gevonden. Den Hartog: “In combinatie met Batenburg Installatietechniek kunnen we de totaaloplossing bieden bij onze klanten op het gebied van hoogwaardige laadinfra, installatie, Energie Management Systeem en transactieverrekening, klanten kunnen zo een optimale A tot Z oplossing van ons verwachten.”

Van der Sluis Transport in Staphorst
Het nieuwe laadplein bij Van der Sluis Transport is toegankelijk voor de gehele regio. Dit betekent dat lokale MKB-bedrijven en personenvervoer hier hun voertuigen kunnen opladen, wat bijdraagt aan een groter, ondersteunend netwerk van laadfaciliteiten.

“Samenwerking met goede partners, zoals Den Hartog Charging en Batenburg, en collega vervoerders is cruciaal om een uitgebreid en ondersteunend netwerk voor charging te realiseren,” aldus Marco van der Sluis namens Van der Sluis Transport.

Wij kijken uit naar verdere gezamenlijke projecten. Samen brengen wij energie in vooruitgang.

Leave A Comment

Related Posts