Categories: Nieuws

Tim den Hartog

Delen
Den Hartog Charging snellaadplein Moerdijk

Den Hartog Charging realiseert duurzaam snellaadplein in Moerdijk

We zijn blij u te kunnen informeren over een nieuwe ontwikkeling bij Den Hartog Charging. Na het opstellen van een strategisch advies voor SNB Moerdijk. Gaan we nu over tot de implementatie ervan. Hiermee zetten we samen met SNB een belangrijke stap richting een duurzame toekomst op het gebied van emissieloos transport.

Snelladen voor vrachtwagens

Dit project omvat de realisatie van een laadplein in Moerdijk op het terrein van SNB, uitgerust met een geavanceerde Kempower-installatie met een laadvermogen tot 300 kW. Hiermee bieden we snel en betrouwbaar opladen voor elektrische vrachtwagens.

Slim energiemanagement voor efficiëntie

Naast het laadplein beheren we ook het energiemanagement. We optimaliseren welke kWh waar naartoe gaat, minimaliseren de belasting op het elektriciteitsnet, en dragen bij aan een efficiënter energiegebruik. Ook verzorgen we de registratie van de ‘groene’ HBE’s, de laders zijn namelijk aangesloten op een zonnepark.

Een stap voorwaarts in duurzaamheid

Met dit project zetten we een belangrijke en duurzame stap voor de toekomst van SNB. We kijken uit naar een voorspoedige voortzetting en hopen dat we u snel het eindresultaat kunnen laten zien.

Bent u ook op zoek naar dat one-stop-shopconcept voor wat betreft slimme laadoplossingen voor uw organisatie? Maak dan snel een afspraak met Den Hartog Charging om uw specifieke situatie eens grondig te bekijken!

Leave A Comment

Related Posts