Categories: Nieuws

admin

Delen

PERSBERICHT, januari 2023

Den Hartog Charging: aanhaken in de EV markt

GROOT-AMMERS – Nederland telt in 2024 in totaal 2.000 laadoplossingen die van Den Hartog Charging komen. Dat is de ambitie van de allround energieleverancier uit Groot-Ammers.

Duurzame oplossingen voor e-mobiliteit

Den Hartog Charging is een initiatief van Den Hartog. De moedermaatschappij levert energie aan de Nederlandse markt in de vorm van elektriciteit, smeermiddelen en brandstoffen. Den Hartog werkt 100% fossielvrij en haalt circulaire olie uit plastic afval. “Bij Den Hartog geloven we dat vooruitgang vooral een kwestie van duurzame energie is. Den Hartog Charging is ons antwoord op de groeiende behoefte aan meer duurzame oplossingen voor e-mobiliteit”, vertelt Tim den Hartog, proces en business consultant en telg van de Den Hartog-familie.

99,5% dekkend in heel Europa

De innovatieve tak van de 70 jaar oude energieaanbieder timmert sinds 2020 flink aan de weg. Het aantal laadpalen in binnen- en buitenland neemt rap toe. De laadpas van Den Hartog Charging is inmiddels voor 99,5% dekkend voor alle laadpalen in Europa. “Onze ambitie is 2.000 laadoplossingen in 2024”, zegt Den Hartog.

Laden op de zon en loadbalancing

Den Hartog Charging onderscheidt zich in de ‘laadpalenmarkt’ met innovaties als laden op de zon en loadbalancing. “Wij verkopen geen laadpalen, maar slimme laadoplossingen. Wij luisteren goed naar het vraagstuk van onze klanten en bieden hiervoor op maat een oplossing aan. 100% groen. Dat spreekt bedrijven die emissieloos en slim willen werken aan”, verklaart Tim den Hartog de opmars van het bedrijf.

e-laad

Den Hartog Charging is in haar aanbod niet gebonden aan één merk laadpaal en kan hierdoor alle denkbare (snel)laders, mobiele laders en accu-oplossingen leveren. Van 3,7 kWh tot ultra high power DC-laders. Al laders zijn goedgekeurd door e-laad voor de openbare ruimte.

Constant innoveren

Den Hartog is trots op zijn backoffice ‘die het verschil maakt voor onze klanten’. Hij prijst het kennisniveau van zijn mensen en de wil om constant te innoveren. “Per branche kunnen we hierdoor specialismen aanbieden en ons blijven onderscheiden.”

Leave A Comment

Related Posts