Jouw vastgoedportefeuille verduurzamen?
Wij regelen het!

Heb je behoefte aan laadoplossingen bij jouw winkelcentrum, wooncomplex of andere vastgoedprojecten?

Verduurzaam jouw vastgoedportefeuille

Oplaadplunten plaatsen om jouw vastgoedportefeuille te verduurzamen? Ontdek dan de dienstverlening van Den Hartog Charging. We ontzorgen je compleet en zorgen zo direct voor meerwaarde voor jouw vastgoedlocatie. Investeringsvrij waarde toevoegen aan uw locaties!

Je wilt voordelig een laadpaal aanschaffen? Met laadpunten voor alle soorten elektrische auto’s? Ontdek dan het aanbod van Den Hartog Charging. We bieden innovatieve laadoplossingen, zoals laden op de zon of load balancing, zodat wordt voorkomen dat het elektriciteitsnetwerk overbelast raakt.

Ook de waarde van je vastgoed verhogen? Kies dan voor Den Hartog Charging! Plan direct een afspraak in onze agenda, zodat we je advies op maat kunnen geven!

Installatie laadpaal? Zo geregeld!

Wij verzorgen het complete installatieproces en investeren in de levensduur van onze laadpalen. We geven advies over de beste laadoplossing voor jouw situatie. We kijken hierbij onder meer naar de aanwezige elektriciteitsaansluiting, het type voertuigen dat er gaat laden en jouw persoonlijke wensen. Daarmee is de installatie van je laadpaal bij Den Hartog Charging in vertrouwde handen.

Meerwaarde voor jouw vastgoedlocatie

Wij werken uitsluitend met laadoplossingen die zijn goedgekeurd voor de openbare ruimten. Onze medewerkers hanteren de richtlijnen van E-Laad en NAL. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve laadoplossing en directe meerwaarde voor jouw vastgoedlocatie.

Jouw kennispartner voor e-mobiliteit

Als kennispartner op het gebied van e-mobiliteit investeert Den Hartog Charging continu in kennis en innovatieve producten. Van fabricage, installatie, energiemarkt en software. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

2025

2030

2035

Elektrificatie van je wagenpark

Er komt veel kijken bij elektrificatie van je wagenpark. Met ons alles-in-éénenergie aanbod ben je verzekerd van één aanspreekpunt en compleet laadpaalmanagement. Van professioneel advies over alle mogelijkheden tot inventarisatie, installatie, beheer, onderhoud en slimme software voor je administratie.

Dé partner voor jouw sector

Den Hartog Charging is een vooruitstrevende speler op het gebied van duurzame energieoplossingen en laadinfrastructuur. Als onderdeel van het moederbedrijf, Den Hartog B.V., hebben wij al 75 jaar een sterke basis in innovatie en expertise op het gebied van energiedragers. Onze missie is gericht op het faciliteren van de energietransitie door geavanceerde oplossingen te bieden op het gebied van laadpalen, waterstoftechnologie, accu-opslagsystemen en energiemanagement systemen.

Energiepartner voor de toekomst

Den Hartog Charging staat voor zorgeloos laden met slimme laadoplossingen, 100% groen. Je kunt rekenen op een toekomstbestendig en compleet laadpaalmanagement.

 • Oplaadstation
 • Installatie
 • Energiebeheer
 • Klantvriendelijk platform
 • EV-schema & Laadpas
 • HBE administratie en subsidie

Ons SmartCharging concept

Wat zeg je van laden op de zon of alleen in de daluren? Den Hartog Charging staat bekend om haar innovatieve laadoplossingen en bied je verschillende mogelijkheden. Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

“Den Hartog Charging gelooft in de combinatie van ondernemerschap en innovatieve technologie op het gebied van elektrische laadoplossingen.”

Tim den Hartog
Process & Business Consultant

Onderweg laden?

Geen probleem!

Met een laadpas van Den Hartog Charging is er altijd een laadpunt bij jou in de buurt.

 • Alle laadsessies en eventuele tankingen op 1 factuur

 • Wagenpark verduurzamingsadvies
 • Maatwerk laadoplossingen

Onze werkwijze

Laadpaal installeren? Zo geregeld.

Je gaat een laadpaal installeren? Welke laadoplossing je ook kiest: slim laden begint met slim installeren. Wij ontzorgen je met: beheer en onderhoud (24/7 beschikbaar), jaarlijks preventief onderhoud, telefonisch eerstelijnssupport en technische ondersteuning door onze installatiepartner en laadpaalfabrikant.

Ook kan je bij Den Hartog Charging rekenen op:
 • Engineering advies voor de installatie
 • Tijdige aanvraag voor je netwerkaansluiting
 • Meetrapporten over je vermogen en piekbelasting
 • Master/Slave principe om kosten te besparen
 • Uitsluitend laadpalen met een MID-meter (voor verrekening eMSP)
 • Installeren conform NEN 1010 en 3410