Zakelijke laadpaal installeren? Zo geregeld!

Of je nu een zakelijke laadpaal wilt installeren of professioneel advies zoekt over snelle (DC), langzame (AC) of mobiele laadpalen voor kantoor, thuis of onderweg. Wij helpen je graag.

Veilig en snel laden

Alle transacties 24/7 inzichtelijk

Uniek is ons klantportaal waarin jij eenvoudig je fleetmanagement stuurt en alle transacties 24/7 inzichtelijk hebt. Hou ook je energie op peil. Kies voor Den Hartog Charging.

Veilig laden met keurmerk

Al onze laadoplossingen zijn goedgekeurd voor de openbare ruimten. In onze hele keten werken wij volgens de richtlijnen van E-Laad en NAL.

Ook volledig ontzorgd worden voor je laadmanagement?
Plan direct een afspraak in onze agenda, zodat we je advies op maat kunnen geven!

Slim laden, zonder zorgen.

Optimaal laden en profiteren!

Je hebt veel zaken om rekening mee te houden bij een laadpaal voor zakelijk gebruik. Zo vraagt een oplaadpunt voor een elektrische auto of truck veel van je energienet. Al onze laadoplossingen zijn beveiligd tegen overbelasting. Dankzij onze slimme digitale technieken (laden op de zon en load balancing) laad je bovendien zo optimaal mogelijk.

Jouw kennispartner voor e-mobiliteit

Den Hartog Charging houdt technische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. We investeren ook nadrukkelijk in kennis en innovatieve producten. Daarmee zijn we een echte kennispartner op het gebied van elektrisch laden. We beheersen alle facetten van e-mobiliteit. Van fabricage, installatie, energiemarkt en software. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

2025

2030

2035

Elektrificatie van je wagenpark

Er komt veel kijken bij elektrificatie van je wagenpark. Met ons alles-in-éénenergie aanbod ben je verzekerd van één aanspreekpunt en compleet laadpaalmanagement. Van professioneel advies over alle mogelijkheden tot inventarisatie, installatie, beheer, onderhoud en slimme software voor je administratie.

Dé partner voor jouw sector

Den Hartog Charging is een vooruitstrevende speler op het gebied van duurzame energieoplossingen en laadinfrastructuur. Als onderdeel van het moederbedrijf, Den Hartog B.V., hebben wij al 75 jaar een sterke basis in innovatie en expertise op het gebied van energiedragers. Onze missie is gericht op het faciliteren van de energietransitie door geavanceerde oplossingen te bieden op het gebied van laadpalen, waterstoftechnologie, accu-opslagsystemen en energiemanagement systemen.

Energiepartner voor de toekomst

Den Hartog Charging staat voor zorgeloos laden met slimme laadoplossingen, 100% groen. Je kunt rekenen op een toekomstbestendig en compleet laadpaalmanagement.

 • Oplaadstation
 • Installatie
 • Energiebeheer
 • Klantvriendelijk platform
 • EV-schema & Laadpas
 • HBE administratie en subsidie

Ons SmartCharging concept

Wat zeg je van laden op de zon of alleen in de daluren? Den Hartog Charging staat bekend om haar innovatieve laadoplossingen en bied je verschillende mogelijkheden. Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

“Den Hartog Charging gelooft in de combinatie van ondernemerschap en innovatieve technologie op het gebied van elektrische laadoplossingen.”

Tim den Hartog
Process & Business Consultant

Onderweg laden?

Geen probleem!

Met een laadpas van Den Hartog Charging is er altijd een laadpunt bij jou in de buurt.

 • Alle laadsessies en eventuele tankingen op 1 factuur

 • Wagenpark verduurzamingsadvies
 • Maatwerk laadoplossingen

Onze werkwijze

Laadpaal installeren? Zo geregeld.

Je gaat een laadpaal installeren? Welke laadoplossing je ook kiest: slim laden begint met slim installeren. Wij ontzorgen je met: beheer en onderhoud (24/7 beschikbaar), jaarlijks preventief onderhoud, telefonisch eerstelijnssupport en technische ondersteuning door onze installatiepartner en laadpaalfabrikant.

Ook kan je bij Den Hartog Charging rekenen op:
 • Engineering advies voor de installatie
 • Tijdige aanvraag voor je netwerkaansluiting
 • Meetrapporten over je vermogen en piekbelasting
 • Master/Slave principe om kosten te besparen
 • Uitsluitend laadpalen met een MID-meter (voor verrekening eMSP)
 • Installeren conform NEN 1010 en 3410