Den Hartog Charging, geeft je energie!

Is er in jouw gemeente behoefte aan meer openbare laadpalen? Of wil de gemeentelijke organisatie haar wagenpark verduurzamen en hierbij compleet ontzorgd worden door een professionele partij? Dan zijn we je graag van dienst.

Innovatieve laadoplossingen

Installatie laadpaal? Zo geregeld

Ben jij een gemeente die een exploitant zoekt voor laadpalen? Of ben jij een particulier die een laadpaal nodig heeft via de gemeente? Dan geven we je graag advies over de beste laadoplossing voor jouw situatie. We kijken onder meer naar het type voertuig, de aanwezige elektriciteitsaansluiting en jouw persoonlijke wensen. Particulieren kunnen een laadpaal aanvragen via de button laadpaal aanvragen op onze website.

Veilig laden met keurmerk

Al onze laadoplossingen zijn goedgekeurd voor de openbare ruimten. In onze hele keten werken wij volgens de richtlijnen van E-Laad en NAL.

Ook volledig ontzorgd worden voor je laadmanagement?
Plan direct een afspraak in onze agenda, zodat we je advies op maat kunnen geven!

Slim laden, zonder zorgen.

Beveiligd tegen overbelasting

Een oplaadpunt voor een elektrische auto vraagt veel van je energienet. Onze laadoplossingen zijn beveiligd tegen overbelasting. Dankzij onze slimme digitale technieken (laden op de zon en load balancing) laad je altijd zo optimaal mogelijk.

 

Jouw kennispartner voor e-mobiliteit

Den Hartog Charging investeert in kennis en innovatieve producten. We zijn een echte kennispartner op het gebied van e-mobiliteit. Van fabricage, installatie, energiemarkt en software.

2025

2030

2035

Elektrificatie van je wagenpark

Er komt veel kijken bij elektrificatie van je wagenpark. Met ons alles-in-éénenergie aanbod ben je verzekerd van één aanspreekpunt en compleet laadpaalmanagement. Van professioneel advies over alle mogelijkheden tot inventarisatie, installatie, beheer, onderhoud en slimme software voor je administratie.

Dé partner voor jouw sector

Den Hartog Charging is een vooruitstrevende speler op het gebied van duurzame energieoplossingen en laadinfrastructuur. Als onderdeel van het moederbedrijf, Den Hartog B.V., hebben wij al 75 jaar een sterke basis in innovatie en expertise op het gebied van energiedragers. Onze missie is gericht op het faciliteren van de energietransitie door geavanceerde oplossingen te bieden op het gebied van laadpalen, waterstoftechnologie, accu-opslagsystemen en energiemanagement systemen.

Energiepartner voor de toekomst

Den Hartog Charging staat voor zorgeloos laden met slimme laadoplossingen, 100% groen. Je kunt rekenen op een toekomstbestendig en compleet laadpaalmanagement.

 • Oplaadstation
 • Installatie
 • Energiebeheer
 • Klantvriendelijk platform
 • EV-schema & Laadpas
 • HBE administratie en subsidie

Ons SmartCharging concept

Wat zeg je van laden op de zon of alleen in de daluren? Den Hartog Charging staat bekend om haar innovatieve laadoplossingen en bied je verschillende mogelijkheden. Ontdek wat er voor jou mogelijk is.

“Den Hartog Charging gelooft in de combinatie van ondernemerschap en innovatieve technologie op het gebied van elektrische laadoplossingen.”

Tim den Hartog
Process & Business Consultant

Onderweg laden?

Geen probleem!

Met een laadpas van Den Hartog Charging is er altijd een laadpunt bij jou in de buurt.

 • Alle laadsessies en eventuele tankingen op 1 factuur

 • Wagenpark verduurzamingsadvies
 • Maatwerk laadoplossingen

Onze werkwijze

Laadpaal installeren? Zo geregeld.

Je gaat een laadpaal installeren? Welke laadoplossing je ook kiest: slim laden begint met slim installeren. Wij ontzorgen je met: beheer en onderhoud (24/7 beschikbaar), jaarlijks preventief onderhoud, telefonisch eerstelijnssupport en technische ondersteuning door onze installatiepartner en laadpaalfabrikant.

Ook kan je bij Den Hartog Charging rekenen op:
 • Engineering advies voor de installatie
 • Tijdige aanvraag voor je netwerkaansluiting
 • Meetrapporten over je vermogen en piekbelasting
 • Master/Slave principe om kosten te besparen
 • Uitsluitend laadpalen met een MID-meter (voor verrekening eMSP)
 • Installeren conform NEN 1010 en 3410