Categories: Nieuws

Tim den Hartog

Delen

Duurzaam Bouwen: Subsidiekansen met SSEB!

Goed nieuws voor alle bouwbedrijven die streven naar een groenere toekomst! Vanaf vandaag, 5 maart 2024, is het mogelijk om je in te schrijven voor de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB). Deze regeling is in het leven geroepen om de transitie naar emissieloze (uitstootvrije) bouwmachines en bouwvaartuigen te stimuleren, en jouw bouwprojecten een duurzame impuls te geven.

Wat biedt SSEB?

SSEB ondersteunt niet alleen de aanschaf van emissieloze bouwwerktuigen en bouwvaartuigen, maar ook de ombouw naar emissie-arm. Als jouw bedrijf vernieuwende ideeën heeft om emissieloze bouwmachines en laadinfrastructuur te verbeteren, kom je in aanmerking voor subsidie vanuit SSEB.

Subsidievoorwaarden:

Totaal budget: €36 miljoen

Grootbedrijf: 25% van meerkosten

MKB: 30% van meerkosten

Per bouwmachine: Max. €300.000

Per kalenderjaar: Max. €1 miljoen per bedrijf

Maximaal 3 verwisselbare batterijpakketten kunnen nu worden meegenomen in je aanvraag.

Subsidie is ook beschikbaar voor retrofit oplossingen en innovaties.

Hoe verder?

Wil je profiteren van deze subsidieregeling? Aarzel niet en vraag SSEB aan! Neem contact op met Den Hartog, onze experts staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de juiste laadoplossingen voor jouw bouwprojecten.

Belangrijke data:

Aanvragen vanaf 5 maart 2024 9.00 uur!

Dus, laten we samen streven naar een schonere en emissieloze toekomst! SSEB maakt het mogelijk om duurzaamheid te integreren in jouw bouwprojecten en tegelijkertijd financieel te profiteren. Neem de eerste stap en maak vandaag nog gebruik van deze kans!

Leave A Comment

Related Posts